Er wordt hard aan deze website gewerkt!

Rouw raakt aan alle facetten van het bestaan en na een verlies is niets meer zoals het voorheen was. Ik bied jou een helpende hand bij het – op jouw tempo – (her)vinden van de regie over je leven na een verlies.

Vogeltje

Begeleiding bij verlies en rouw

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met verlies en rouw, dit is inherent aan het leven.

Het verliezen van een dierbare, maar ook het verlies van werk of gezondheid, een zieke partner, een scheiding of de ziekte van een kind vallen onder verlieservaringen.

Rouw is bewustwording dat het verlies onomkeerbaar is. Rouwen is het verliezen van houvast, zoeken, vallen en opstaan, wachten en laten gebeuren. In deze periode kunt u geconfronteerd worden met intense, soms heel verwarrende emoties. Naast pijn en verdriet kan er ook boosheid en verzet zijn, angst, schuld of schaamte, opluchting en eenzaamheid. Rouw raakt aan alle facetten van het bestaan. Niets is meer zoals het voorheen was.

Je kunt je in jouw rouw erg alleen voelen staan. Ondertussen loopt het leven immers keihard door. Hoe fijn is het dan dat er iemand is die met jou meeloopt? Een ervaringsdeskundige, maar wel één die professioneel is opgeleid om jou – op jouw tempo – te ondersteunen bij het (her)vinden van de regie over je leven. Zodat de rouw niet meer allesoverweldigend is, maar een geïntegreerd onderdeel van je leven wordt.

Graag loop ik dat stukje met jou mee.

Begeleiding bij rouw en verlies

Kinderen en rouw

Energetische therapie